Erbjudande för arbetstagare

Varje arbetssökande vill hitta ett jobb som är välbetalt, säkert med möjligheter till utveckling i länderna inom den Europeiska unionen. EWL är ett bemanningsföretag, som uppskattar erfarenhet och hjälper att hitta ett jobb som uppfyller förväntningarna hos den sökande.

För att ansluta dig till människor som söker jobb i EU med hjälp av EWL, bör den sökande i samband med registrering av CV fylla i fält som är markerade med dina kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV. Övriga verksamheter kommer att tas om hand av våra rekryterare. Vi erbjuder tillgång till arbetstillfällen i både polska företag men även sådana från andra EU-länder. Tack vare omsorgsfullt utarbetade rutiner, kan vem som helst på ett lagligt och säkert sätt komma till EU för ekonomiska syften och utan problem få alla nödvändiga dokument och certifikat.

För att ansöka om ett jobb gå vidare till avdelningen „Registrera CV

Vi uppmuntrar dig även att bekanta dig med aktuella jobberbjudanden i avdelningen "Jobberbjudanden".

ofertapracownik

 

Vad tjänar man på att söka jobb med hjälp av EWL?

Tid – EWL tar hand om hela rekryteringsprocessen - alla nödvändiga formaliteter och tillstånd för arbetstagare , söker efter affärspartners med tydligt definierade egenskaper, så att arbetstagaren inte behöver komma tidigare och självständigt söka efter ett nytt arbete.

Garanti för kvalitet och säkerhet – arbetsgivare som EWL samarbetar med är ärliga och rättvisa företag.

Kontinuerlig anställning – vi lämnar er inte i sticket – vid fall av förlust av jobb, kommer EWL genast påbörja sökningsprocesen efter en ny anställning.

Elastisk anställning – arbetet kan utföras under en kort period (t.ex.. säsongs) eller lång sikt, beroende på individuella behov.

Lung och ro, säkerhet – erfarenhet av branschen, professionalism och direkt, öppen kommunikation är kvaliteter som kännetecknar omsorgen som EWL har för sina kollegor och kandidater.

De samarbetar med oss: