Vilka är vi?

EWL Group (tidigare East West Link) grundades år 2007 och rekryterar i över 8 år de bästa specialisterna från östra marknaderna åt er.

Tack vare den tillit, som ges åt rekryterad av oss personal, har vi även vunnit förtroende hos våra kunder, genom att bli en av de första polska, professionellt förvaltade byrå för anställning av utländska arbetstagare från Central- och Östeuropa samt Asien. För tillfället tillhandahåller vi bemanningslösningar för de flesta sektorer av den europeiska ekonomin, inklusive formaliteterna i samband med service för arbetstagare och legalisering av vistelsen.

Förändringar i EU: s lagstiftning under de senaste åren har bidragit till ett ökat intresse för anställda från öst, samtidigt som vi får formella och juridiska verktyg som hjälpt till att leda rekryteringsprocessen på lika villkor för att anställa medarbetare från de lokala marknaderna. Många års erfarenhet av att genomföra rekryteringsarbete och representationskontor i Ukraina och i östra Europa och Asien garanterar  effektiva bemanningslösningar, baserade på arbetstagare för lägre och högre positioner.

ofirmie(1)

Mer information om erbjudandet EWL kan hittas i avdelningarna "För arbetsgivare" och "För arbetstagare"

De samarbetar med oss: